Téma

A WordPress CMS rendszer egy, a világban általánosan használt és kedvelt rendszer, mely támogatja, hogy különféle stílusokat (továbbiakban: sablon) alkalmazzanak a felhasználók, melyek csomagban szerezhetőek be és egyedileg telepíthetőek az egyes portálok alá.

Fenti koncepció a fejlesztők és műkedvelők tömegei számára nyitották meg a lehetőséget, hogy saját megjelenési csomagot alkossanak és azt megosszák másokkal – akár üzleti céllal is. Ennek a helyzetnek köszönhetően a sablonok választéka kifejezetten bőséges – leginkább a „túl sok” lehet e sorok írója szerint a pontos meghatározás.

Jelen sablon azzal a céllal készült, hogy egy minden porcikájában ismert rendszer álljon rendelkezésre, melyet kedvemre és a megszokott rutinnak megfelelően alakíthatok, ugyanakkor az általánosságban felmerülő igényeket egyszerű beállításokon keresztül, programozást mellőzve lehessen megoldani.

Maga a sablon betölt más függvénykönyvtárakat is, melyek a működéshez feltétlenül szükségesek: jQuery, Bootstrap, Popper, Modernizr, WayPoints, Scroll-top, Font Awesome, Animate, Jssor.

A sablon tesztelve lett a leginkább elterjedt böngészőkkel (Mozilla Firefox; Google Chrome, Opera, Edge) és használata minden rendszer alatt gördülékeny. Egyetlen kompatibilitási probléma ismert, mely a Safari böngésző Windows-os változatát érinti.  (Ebben az esetben a problémát nem is a sablon, hanem maga a Bootstrap rendszer inkopatibilitása okozza.)