Névjegy

A portál készítője és üzemeltetője:

Dovalovszki TamásDovalovszki Tamás magánszemély

Elérhetőségek:
Email: info@dovi42.hu
Telefon: (30) 785-9163
A WordPress nálam hobbi – nem megélhetés.

Publikált pluginjaim:

További projektjeim:

 • Szegedi Hírek

  Hírportálok szegedi vonatkozású hírei egy helyen. A szegedhir.hu egy automatikusan működő hírportál, mely saját híreket nem tesz közzé, hanem a beállított híroldalak híreit veszi át és jeleníti meg. A hírek átvétele során a portál esetenként szűrőt, vagy szűrőket is alkalmaz.
 • Kérdőívek mindenkinek

  Internetes felületen létrehozható kérdőív, amely a válaszokat – akár „röptében” szűrve – grafikonos és táblázatos formában is megjeleníti. A válaszok Excel táblázatban is letölthetőek.
  Nincs költség, nem kell regisztrálni.
 • WordPress Creator

  Ez az alkalmazás lehetőséget ad arra a WordPress plugin, vagy widget fejlesztőjének, hogy az alapokat egy generátoron keresztül készítse el. Az oldalon generált plugin, vagy widget telepíthető, futtatható, távolról frissíthető, abban beállítások eszközölhetőek és ezeket a beállításokat adminisztrátori felületen kezeli, míg felhasználói oldalon megmutatja. Értelemszerűen a kívánt funkciót nem valósítja meg, "csak" a keretekez biztosítja ehhez.
 • Csokoládé recept

  Pechemre, egyszer az életben csináltam kislányomnak csokoládét. Azóta állandóan napirenden van a kérdés. Hogy azért mert finom, vagy azért mert én csinálom? Ki tudja? Talán nem is kell feszegetni. Mindenesetre az eredmény mégiscsak az, hogy időnként kénytelen vagyok vagy 10 egész percet munkával tölteni a konyhában. (De ez titok!)

Köszönöm, hogy érdeklődik munkám irányt!

Felveheti velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy – az oldal tetején található – közvetlen elérhetőségeim bármelyikén. Amennyiben az elektronikus forma mellett dönt, a megadott elérhetőségei valamelyikén hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

*
Ezen a néven kereshetem Önt.
Tetszőleges formátumban adja meg azt a számot, amelyen kereshetem!
Ezen az elektronikus levélcímen kereshetem Önt.
Megtisztelő bizalmát köszönöm!
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.
Adatok feldolgozása folyamatban...