Általános bemutatás

A sablon úgy lett tervezve, hogy akár a jelenleg nem is ismert igényeknek is meg tudjon felelni. Gazdagon rendelkezik modul pozíciókkal, de amennyiben ezek nem használtak, a helyüket nem tartja fenn, nem jelennek meg üres blokkok, fehér foltok.

Gazdag beállítási lehetőségein keresztül támogatja a megjelenés egyediségét, de közben teljes mértékben tarja a WordPress rendszerrel és a Bootstrap könyvtár lehetőségeivel is a szabványos kereteket. Tekintve, hogy csak szabványos WordPress függvényeket használ, a jövőben sem várható sem a WordPress-el, sem annak bármely kiegészítőjével inkompatibilitási probléma. Maga a sablon adatbázist egyáltalán egyáltalán nem kezel – így független annak későbbi változásaitól is. (Beállításait a WordPress szabványos szolgáltatás függvényei segítségével tárolja, módosítja, vagy épp olvassa ki.)

A sablon – beállítva – éppen a legátfogóbb felhasználhatóság okán semmiféle saját stílus beállítással nem rendelkezik. Kizárólag a Bootstrap függvénykönyvtárban definiált megjelenések használhatóak. Azonban éppen ennek okán a sablon minden widgetje csoportosan és egyénileg is címezhető *.css fájlon keresztül az alábbiak szerint:

Minden widget csoport (pozíció), pl. „top” befoglaló DIV eleme megkapja a #top-widgets ID-t és .top-widgets class-t. A csoportban lévő widgetek mindegyike kap egy egyéni ID azonosítót (magától a WordPress rendszertől) és ezen felül a .widget és a .top-widget class-t. Ugyanezen elven a widgetek címsorai (amit a WordPress adminisztráción belül lehet beállítani) megkapják a .widget-title és a .top-widget-title class osztályokat is. A widgetek címsorai a H2 címsor használatával kerülnek leírásra.

Jól látható, hogy minden widget csoportosan és egyénileg is címezhető css segítségével.

Az oldalon található összes widget: .widget { … }
A top pozícióban lévő widgetek: .top-widget { … }
A top pozícióban lévő widget tartalma: .top-widget div { … }

A sablon alapértelmezésben Child témát használ, valamint a WordPress-ben megszokott módon, automatikusan frissíthető.