Plugin beállítása

A plugin közös beállításai a „Beállítások / Időpontfoglalások közös beállításai” menüpontban, vagy a „Bővítmények oldalon a plugin „Beállítások” linkjére kattintva elérhetőek. Az alábbi beállítások lehetségesek:

Plugin beállításai

Ahol:

Elrejtés a keresésben:
A plugin a foglalási helyeket egyedi bejegyzés típusként (Custom post type) hozza létre, így azok normál tartalmi elemek, amelyek általános bejegyzésként viselkednek és jelennek meg.  Ha a kapcsolót bekapcsolja, akkor a keresésben nem jelennek meg a foglalási helyek.

Ünnepnapok:
Az ünnepnapok vesszővel elválasztott listája. Az itt felsorolt a napokat fogja a plugin ünnepnapként kezelni. Megadásuk év-hó-nap formátumban, pl.: 2020-10-23

Dátum formátum:
Az adminisztrátorok számára a foglaltsági áttekintő táblázatok fejlécében, illetve a foglalási oldal hónap táblájánál így jelenik meg a hónap dátuma.
(Alapértelmezése:  Y. F)

Várakozás megerősítésre:
Foglalás esetén a rendszer email-t küld a felhasználónak a megadott címére, amelyen keresztül a foglalását meg kell erősítenie. Erre az itt beállított órán belül van lehetősége. Amennyiben ez nem történik meg, a foglalás törlésre kerül és az időpont (vagy nap) felszabadul, újra foglalható.
(Alapértelmezése:  2)