Névjegy

A portál készítője és üzemeltetője:

Dovalovszki TamásDovalovszki Tamás magánszemély

Elérhetőségek:
Email: info@dovi42.hu
Telefon: (70) 533-1684
Web oldalak készítését, üzemeltetését, egyedi igények fejlesztését – egyeztetést követően – vállalom.

Publikált pluginjaim:

 • Csendes figyelmeztetés

  Ez a plugin elsősorban olyan oldalaknál fontos, ahol – fogalmazzunk finoman – a rendszergazdai felügyelet nem folyamatos. A plugin figyeli a legfontosabb jellemzőket és email-ben értesíti az adminisztrátort, ha beavatkozásra van szükség.
  Bővebb leíráshoz és a letöltéshez kattints ide!
 • Űrlapból PDF

  Ez a plugin arra készült, hogy gyorsan és egyszerűen lehessen létrehozni a WordPress rendszerben űrlapokat, amelyekből kitöltést követően PDF dokumentumot lehet generálni. A PDF generáláshoz a plugin az mPDF csomagot használja.
  Bővebb leíráshoz és a letöltéshez kattints ide!
 • Galéria a fájlrendszerből

  Ez a galéria plugin némileg eltér a megszokottaktól. A képek tárolásához, jellemzőihez nem használ adatbázist, hanem a fájlrendszer tartalmát olvassa be. Bélyegképet, vízjelet gyárt, átméretez ha kell. A megjelenítést sablonokon keresztül végzi – így egyedivé tehető.
  Bővebb leíráshoz és a letöltéshez kattints ide!
 • Letöltések a fájlrendszerből

  Ez a plugin arra szolgál, hogy letölthető dokumentumokat tudj shortcode használatával a tartalomba illeszteni. Ez egy nagyon egyszerű plugin és talán épp ez az egyszerűség az, ami hiánypótlóvá teheti.
  Bővebb leíráshoz és a letöltéshez kattints ide!
 • WooCommerce – Utánvétel engedélyezése

  Ez a plugin azt tudja, hogy az egyedi szállítási módokhoz kapcsolódóan lehet vele letiltani, vagy engedélyezni az utánvételes fizetési módot. (Nem a szállítás típusához, hanem a konkrét szállításhoz!)
  Bővebb leíráshoz és a letöltéshez kattints ide!
 • Lottószámok

  Az ötös- és hatoslottó legutóbbi nyerőszámainak megjelenítése widget-ben. (Automatikusan frissül.)
  Letölthető innen!

További projektjeim:

 • Szegedi Hírek

  Hírportálok szegedi vonatkozású hírei egy helyen. A szegedhir.hu egy automatikusan működő hírportál, mely saját híreket nem tesz közzé, hanem a beállított híroldalak híreit veszi át és jeleníti meg. A hírek átvétele során a portál esetenként szűrőt, vagy szűrőket is alkalmaz.
 • Kérdőívek mindenkinek

  Internetes felületen létrehozható kérdőív, amely a válaszokat – akár „röptében” szűrve – grafikonos és táblázatos formában is megjeleníti. A válaszok Excel táblázatban is letölthetőek.
  Nincs költség, nem kell regisztrálni.
 • WordPress Creator

  Ez az alkalmazás lehetőséget ad arra a WordPress plugin, vagy widget fejlesztőjének, hogy az alapokat egy generátoron keresztül készítse el. Az oldalon generált plugin, vagy widget telepíthető, futtatható, távolról frissíthető, abban beállítások eszközölhetőek és ezeket a beállításokat adminisztrátori felületen kezeli, míg felhasználói oldalon megmutatja. Értelemszerűen a kívánt funkciót nem valósítja meg, "csak" a keretekez biztosítja ehhez.
 • Csokoládé recept

  Pechemre, egyszer az életben csináltam kislányomnak csokoládét. Azóta állandóan napirenden van a kérdés. Hogy azért mert finom, vagy azért mert én csinálom? Ki tudja? Talán nem is kell feszegetni. Mindenesetre az eredmény mégiscsak az, hogy időnként kénytelen vagyok vagy 10 egész percet munkával tölteni a konyhában. (De ez titok!)

Köszönöm, hogy érdeklődik munkám irányt!

Felveheti velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy – az oldal alján található – közvetlen elérhetőségeim bármelyikén. Amennyiben az elektronikus forma mellett dönt, a megadott elérhetőségei valamelyikén hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

*
Ezen a néven kereshetem Önt.
Tetszőleges formátumban adja meg azt a számot, amelyen kereshetem!
Ezen az elektronikus levélcímen kereshetem Önt.
Megtisztelő bizalmát köszönöm!
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.
Robotok szűrése
Meg kell győződnünk róla, hogy Ön nem robot. Ezért azt kérjük Öntől, hogy jelölje meg a következő gyümölcsöt: 
Betöltés folyamatban. Kérjük, várjon...
Adatok feldolgozása folyamatban...