Nagy testvér

Nagy testvér

A Nagy Testvér figyel téged - és ez jó!
Ez a plugin a WordPress rendszer karbantartásában nyújt segítséget. Mivel nem egy, hanem két pluginról van szó, amelyek együtt dolgoznak, ez a karbantartás távfelügyelet formában, master-slave viszonyban is történhet. A plugin azok számára ajánlott elsősorban, akik több WordPress oldalt kezelnek ...

Telepítés

A Big Brother plugin arra lett tervezve, hogy kliens/szerver módban, egy honlapon, annak adminisztrátori felületén, egy widgetben könnyen áttekinthető legyen több üzemeltetett oldal fontos paramétere. A kliens plugin képes önmagában is működni és így is hasznos segítője lehet.

Napló

A plugin használata során, a szerver oldalon a gombra, vagy az ikonra kattintva van mód a távoli oldalhoz kapcsolódóan napló bejegyzést rögzíteni. Maga a bejegyzés egy egyszerű szöveg, melyhez a plugin időbélyeget társít automatikusan.
Az így készült napló a szerveroldali plugin (Nagyon nagy …

Widgetek

A pluginok az adminisztrátori felületen működésükhöz kapcsolódóan widgetek megjelenítését is lehetővé teszik. Ha a telepítést követően a widget nem jelenik meg automatikusan, úgy a jobb felső sarokban, a „Mit lássunk” fület lenyitva van mód a megjelenítésükre.
Nagyon nagy testvér …

Gyakori kérdések

A plugin jelzi, hogy teendőm van, de nem küldött riasztást. Miért?

Ez a plugin azt feltételezi, hogy a szerverként használt oldalt rendszeresen látogatod, ott jelzi ha beavatkozásra van szükség. Emiatt értesítést nem küld semmilyen formában.
Ha arra van szükség, …