Téma bemutatása

Általános bemutatás

A sablon úgy lett tervezve, hogy akár a jelenleg nem is ismert igényeknek is meg tudjon felelni. Gazdagon rendelkezik modul pozíciókkal, de amennyiben ezek nem használtak, a helyüket nem tartja fenn, nem jelennek meg üres blokkok, fehér foltok.

Téma widget pozíciók

A sablon gazdagon el van látva widget pozíciókkal, amelyekben közös elem, hogy nem tartják fenn a helyet, azaz, amennyiben nincs bennük megjelenítendő tartalom, akkor nem marad üres hely a helyükön és a többi elem ennek megfelelően “átrendeződik”.

Téma beállítása

A testre szabás beállításainak lehetősége a WordPress adminisztrációs felületén a „Megjelenés” –> „Testreszabás” menüponton keresztül, vagy bejelentkezett adminisztrátor az oldal adminisztrációs fejlécében a „Testreszabás” linkre kattintva érhető el. Tovább lapozva a beállítások részletesen.

Képek megjelenítése

A sablonban a Téma beállítása –> FancyBox támogatás bekapcsolásával betöltődik a szükséges függvénykönyvtár, mely a tartalmak popup megjelenítését szolgáltatja.
A tartalomban a popup ablakban történő megjelenítést a link számára a class=”fancybox” osztály megadásával lehet előírni, …

Kereső támogatás

A téma támogatja a keresők általi feltérképezést olyan módon, hogy automatikusan – heti frissítéssel – létrehozza az oldal oldaltérképét a portál gyökérkönyvtárában sitemap.xml néven. Ezt az oldaltérképet bejegyzi a robots.txt fájlba is, amely szintén a portál gyökérkönyvtárában jön létre.
Az …