Pluginok

Műszakbeosztás

English version
A plugin alapvetően ápolók műszakbeosztásának elkészítéséhez lett kitalálva, de bárhol alkalmazható, ahol dolgozók többféle műszakban dolgoznak. A pluginnak beállíthatóak az ünnepnapok, az ünnepek miatti szabadnap átszervezések és kezeli a dolgozók szabadságait …

Egyszerű fájl feltöltés

English version

Ez egy nagyon egyszerű plugin amellyel fájlokat tölthetsz fel felhasználói oldalról a szerverre. A beillesztése shortcode-on keresztül történik, ahol megadhatod, hogy hová, mekkora és milyen kiterjesztéső fájlokat lehessen feltölteni.
A feltöltő űrlap alapértelmezésben csak …

Woo – Utánvét engedélyezése

Ez a plugin azt tudja, hogy az egyedi szállítási módokhoz kapcsolódóan lehet vele letiltani, vagy engedélyezni az utánvételes fizetési módot. (Nem a szállítás típusához, hanem a konkrét szállításhoz!)
Támogatja a PickPack csomagpont és a Flexible Shipping plugint is.
Használata:
Telepítést …

Csendes figyelmeztetés

English version
Ez a plugin elsősorban olyan oldalaknál fontos, ahol – fogalmazzunk finoman – a rendszergazdai felügyelet nem folyamatos.
A plugin óránkénti cron feladatként figyeli az alábbiakat:

/index.php fájl mérete
/wp-config.php fájl mérete
/.htaccess fájl mérete
Szerveren …

WordPress galéria felülírása

A plugin a WordPress alapértelmezett, saját galériájának megjelenítését írja felül az alábbiak szerint:
[gallery count=”6″ ids=”887,886,885,884,883,882,214,211,212,213,209,210″]
A galéria beszúrásánál az oszlop szám megadását figyelmen kívül hagyja és automatikusan igazítja be a képek …

Rovásírás

Ez egy egyszerű plugin, ami nem csinál mást, mint a megjelölt szöveget, ami a .rovasiras osztályt kapja stílusul rovásírással jelenít meg. Valahogy így:
<p class=”rovasiras”>Ez egy rovásírással írt minta szöveg.</p>
Ez egy rovásírással írt minta szöveg.
Természetesen …

Statisztika

Látogatottsági jelentés
A plugin – beállítástól függően – minden nap, az első látogatáskor az adminisztrátoroknak, és/vagy beállított címzetteknek email-ben küld egy “látogatottsági jelentés”-t. Az adatok gyűjtését és az email kiküldését a háttérben végzi, ezzel nem tarjta fel a látogatót.
A …

Kártyák

A kártyák egy egyszerű kis plugin, amely egy könyvtárben szereplő képekből készít kártyákat úgy, hogy a cím és leírás mezőket a képek descript.ion leírásából veszi. Ebben elválasztóként a | karaktert használja.
A megjelenítés adminisztrátori felületen beállítható. Kapcsolható, hogy animálva …

HTML sablonok

Ennek a pluginnak a segítségével előre definiált HTML tartalmak szúrhatóak be az oldalakba adminisztrátori felületen. A plugin a beállított kategória egy bejegyzését teszi lehetővé kiválasztani, majd azt szúrja be a tartalomba. Egyaránt működik a vizuális szerkesztőben és annak HTML módjában …

Slide-ok

Ez a plugin a Jssor slides adaptációja, amely lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan lehessen váltakozó képeket beszúrni a tartalomba.Meghívása:

[dovi-slides <útvonal>]
[dovi-slides …