Pluginok

Dátum a pénztárban

Date in WooCommerce checkout page
English version
Ez a plugin azt teszi lehetővé, hogy a WooCommerce pénztár oldalán egy dátumot válasszon ki a vásárló. Ez a dátum a megrendeléshez kapcsolódik és megjeleníthető a rendelések listájában és/vagy a megrendelés paramétereinél is.
Főbb funkciók

Választható dátumok …

Hírek

Ez a plugin külső források RSS, vagy ATOM hírcsatornáit olvassa, majd az így elolvasott tartalmat beállításai alapján feldolgozza. A http://www.szegedhir.hu oldal erre a pluginra épül.
A működést tekintve két eltérő mód van megvalósítva:
Feldolgozás saját típusú tartalomként
Ebben az esetben …

Időpont foglalás

Időpont foglalás
English version

Ez a plugin lehetővé teszi, hogy az oldalon egy, vagy több helyszínre időpontokat, vagy napokat lehessen foglalni.
A foglaláshoz regisztráció nem szükséges, de a plugin működéséhez feltétlenül szükség van a foglaláshoz kapcsolódó email cím megadására, mert a foglalási …

Űrlapból PDF

English versionEz a plugin arra készült, hogy gyorsan és egyszerűen lehessen létrehozni a WordPress rendszerben űrlapokat, amelyekből kitöltést követően PDF dokumentumot lehet generálni. A PDF generáláshoz a plugin az mPDF csomagot használja. Az Excel tábla generáláshoz a plugin a PhpSpreadsheet …

Megjegyzés a szállításhoz

English version

Talán felmerült már, hogy milyen jó is lenne, ha a WooCommerce pénztár oldalon, a szállításnál megjelenhetne egy-egy rövid megjegyzés. Pl.: A személyes átvételnél, hogy hol és mikor lehetséges. Ez a plugin erre kínál egy egyszerű megoldást.
A megadott szöveg nem csak a …

Allergének megjelenítése

English version
A plugin allergének megjelenítésére szolgál WooCommerce termékekhez kapcsolódóan, de bármely jellemző megjelenítéséhez használhatod.
Nincs más dolgod, mint telepíteni a plugint, majd a WooCommerce / Beállítások menüpontban, az “Integráció” fül alatt az “Allergének” oldalon …

Műszakbeosztás

English version
A plugin alapvetően ápolók műszakbeosztásának elkészítéséhez lett kitalálva, de bárhol alkalmazható, ahol dolgozók többféle műszakban dolgoznak. A pluginnak beállíthatóak az ünnepnapok, az ünnepek miatti szabadnap átszervezések és kezeli a dolgozók szabadságait …

Egyszerű fájl feltöltés

English version

Ez egy nagyon egyszerű plugin amellyel fájlokat tölthetsz fel felhasználói oldalról a szerverre. A beillesztése shortcode-on keresztül történik, ahol megadhatod, hogy hová, mekkora és milyen kiterjesztéső fájlokat lehessen feltölteni.
A feltöltő űrlap alapértelmezésben csak …

Woo – Utánvét engedélyezése

Ez a plugin azt tudja, hogy az egyedi szállítási módokhoz kapcsolódóan lehet vele letiltani, vagy engedélyezni az utánvételes fizetési módot. (Nem a szállítás típusához, hanem a konkrét szállításhoz!)
Támogatja a PickPack csomagpont és a Flexible Shipping plugint is.
Használata:
Telepítést …